С наша помощ ще се избавите от нежеланите вредители!

Защото правим това най-добре!

  1. Ние сме екип от сертифицирани специалисти.
  2. Работим 24/7, за да Ви отървем от проблема с вредителите максимално бързо и ефикасно.
  3. Даваме 6 месеца гаранция за унищожение на хлебарки.
  4. Даваме гаранция за унищожение на дървеници.
  5. Приемаме сериозно всеки проблем и изготвяме индивидуални оферти.
  6. Работим само с разрешени от Министерството на здравеопазването препарати.
  7. Издаваме протокол след всяка обработка.

;

“ЧИСТАЧ ВРЕДИТЕЛИ” ЕООД e създадена, за да защитава Вас, Вашето семейство и Вашия бизнес от хлебарки, гризачи и всякакви други вредители. “ЧИСТАЧ ВРЕДИТЕЛИ” е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба и доказали се във времето със своите качества. Нашият екип e съставен от сертифицирани специалисти с опит в областта на Дезинфекцията, Дезинсекцията и Дератизацията. Дейността на “ЧИСТАЧ ВРЕДИТЕЛИ” се извършва под контрола на СРЗИ.

“ЧИСТАЧ ВРЕДИТЕЛИ” се бори с вредителите като предлага на своите клиенти еднократни обработки срещу хлебарки, бълхи, дървеници, плъхове, комари и др. Също така предлагаме и различни абонаменти за постоянна защита от вредители. Все пак – най-добрата защита е нападението, затова нашият съвет е да се правят редовни профилактични обработки. По този начин когато се появи “неканен гост” има с какво да го посрещнем и предотвратяваме неговото постоянно заселване и последвало развитие.

 

ДДД фирма за 24-часова борба с всякакви вредители | За НасДДД фирма за 24-часова борба с всякакви вредители | За Нас

 

На 24.07.2023 г. Чистач Вредители ЕООД подписа Договор за финансиране по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост за изпълнение на проект BG-RRP-3.005-6363 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средни предприятия“.
Основната цел на проекта е да се ускори прехода към цифровизация чрез внедряване на инструмент за управление на производството и жизнения цикъл на предлаганите услуги и маркетинг в социални медии, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в предприятието.
Проектът е на обща стойност 19 800 лв., които представляват 100% безвъзмездна финансова помощ и е със срок за изпълнение 12 месеца.