Мравките са семейство насекоми с пълно превръщане от разред Ципокрили. В световен мащаб са известни около 14 000 вида, а в България – 163 вида. Те имат много добри комуникативни умения и живеят в гнезда и колонии – мравуняци – от 10 индивида до няколко стотици милиона. В търсенето си на храна те атакуват къщи, дворове, кооперации и др.

Ако живеете в къща или на първия етаж на сграда, най-вероятно вече Ви се е налагало да се борите с какви ли не насекоми, сред които и мравките.Те успяват да се покатерят и до най-високите етажи, намират малки цепнатини в стените и от там се промъкват до кухнята във Вашия дом, където основната им цел е храната. Веднъж да намерят източник на храна, те веднага се мобилизират и нападат дома Ви бавно и сигурно.

Инвазията от мравки във Вашия дом е доста неприятна и ако вече сте се опитвали да решите проблема с тях, най-вероятно не сте успели напълно ефективно. Препаратите под формата на спрей от търговската мрежа не могат да решат проблема с тях.

“Чистач Вредители” ЕООД взема мерки за унищожаване на мравки, само когато са навлезли в жилищните сгради или пречат на безопасното съществуване на хората и е нужно да се прекрати тяхната атака незабавно. Ние използваме техния инстинкт за оцеляване като предимство в наша полза за успешното унищожаване на колонията.

Мравките са лесни за убиване.

Обработките се извършват по пътя на мравките, който обикновено е защитен от дъжд. Третират се стряха, гараж, подозрителни фуги и цепнатини. Професионалните препарати за борба с мравки са всъщност атрактивни примамки, които мравките взимат и с тях хранят ларвите и царицата дълбоко в гнездото си. Препаратът, който използваме за унищожаване на мравки е без цвят и миризма и е  безопасен за всички останали живи същества – хора, домашни любимци и др. С умирането на царицата умира цялата колония и проблемът бива моментално разрешен. Препаратът за унищожаване на мравки има остатъчно действие, а ефектът се вижда веднага.

Пръскане срещу МРАВКИ
48 лв. 54 лв.
Квадратура на помещението
Квадратура на помещението до 100 м2 до 150 м2
  Гаранция*
Гаранция* ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ
  Време за реакция
Време за реакция до 48 часа до 48 часа
  Сертификат за препарата
Сертификат за препарата
  Инструктаж за превенция
Инструктаж за превенция
 
Поръчай Поръчай

* Гаранция за ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ се дава само в жилищата и то след втора обработка на обекта, която се извършва 10 дена след първоначалната. Ако след втората обработка проблемът се появи отново, третирането е за НАША сметка.

Всички посочени цени са с включено ДДС