Навярно Вие сте ерудиран човек със собствен бизнес, който желае клиентите му да се чувстват уютно и пак да посетят Вашето заведение, фирма или обект с обществено значение. И като такъв вероятно си давате сметка каква ще бъде реакцията на клиентите Ви при евентуално наличие на вредители във Вашия обект и до какво би довела тя, а именно освен загубата на потенциални клиенти, наличието на вредители би могло да Ви създаде и допълнителни проблеми с институциите, които от своя страна биха довели до сериозни финансови санкции и загуби.

Нашето мото е “Вашите проблеми са наши”!

Ето затова Ви предлагаме професионалните си услуги в борбата с всякакви вредители и Ви гарантираме качествена ежемесечна обработка, благодарение на която ще си спестите негативните емоции от загуба на клиенти и разправии с институции, за да можете спокойно и уверено да продължите да развивате Вашия бизнес.

“Чистач Вредители” ЕООД приема присърце Вашите проблеми с вредителите и затова имаме готовност да изготвим индивидуални оферти, съобразени с типа и квадратурата на Вашия обект след предварителен безплатен оглед.

Ние работим за Вас денонощно и ще се съобразим напълно с Вашите изисквания и работно време с клиенти.

Не се колебайте, а ни се доверете и се свържете с нас!

 

Обработка на помещения с обществено значение 30 лв/месец По договаряне По договаряне
Квадратура на помещението до 50 м2 от 50 до 100 м2 над 100 м2
Вид обработка Дезинсекция и Дератизация Дезинсекция и Дератизация Дезинсекция и Дератизация
Период на обработката ежемесечно ежемесечно ежемесечно
Брой обработки годишно 12 12 12
Гаранция *
Време за реакция до 48 часа до 48 часа до 48 часа
Безплатен оглед
Сертификат за препарата
Инструктаж за превенция
ПОРЪЧАЙ ПОРЪЧАЙ ПОРЪЧАЙ

* Гаранцията се състои в това, че при възникване на проблеми в периода между ежемесечните обработки, нашите екипи ще реагират в рамките на 24 часа и ще ги отстранят без допълнително заплащане от Ваша страна.

Всички посочени цени са с включено ДДС

За обекти с различни параметри от тези в таблицата се изготвят индивидуални ценови предложения след предварителен оглед.