Змиите са студенокръвни безкраки влечуги, близки родственици на гущерите, с които спадат към един и същи разред Люспести. Повечето змии са месоядни влечуги и се хранят с мишки, плъхове, яйца на насекоми, зайци, птици и други. Най-често се срещат в дворните пространства, където изобилства от храна и предпоставки за укриване и лов. Окраската им ги прави трудно забележими и така рискът от ухапване при една непреднамерена атака е много голям. С напредване на лятото се увеличава и рискът от нашествие на змии и гущери във Вашия дом и двор.

Тъй като борбата с влечугите е превантивна, тоест главната цел на ДДД обработките срещу влечуги не е да ги унищожи, а да ги ограничи и да ги отблъсне, препаратите, които използваме се наричат репеленти и представляват гранули със силно отблъскваща миризма. При долавяне на тази миризма, влечугите напускат местообитанието си и Вашият дом и двор си остава за Вас!

“Чистач Вредители” ЕООД предлага професионална помощ в борбата с влечугите, която се състои в безплатен оглед и изготвяне на индивидуална оферта!

В случай на наличие на влечуго в имота Ви “Чистач Вредители” ЕООД предлага безпроблемно залавяне и изнасяне от обекта!