Входовете на жилищните кооперации са основен обект на атака от хлебарки, бълхи и гризачи и са магнит за тях със своята влажност, близост до храна, тъмнина, топлина и спокойствие за гнездене. Свободният достъп до тях, влагата в тях и липсата на хигиена предлагат идеални условия за необезпокояваното развитие на колонии от вредители, а щранговете и каналите са основни магистрали, които вредителите използват, за да достигнат до Вас и Вашия имот.

Често срещана практика е да се обезпаразитяват индивидуални апартаменти против вредители, докато общите части на блоковете, входовете и кооперациите остават на заден план. В такава ситуация контролът за наличие на вредители в индивидуалните апартаменти е само привиден, тъй като тези вредители се пренасят в общите части, където продължават да се размножават и се превръщат в бомба със закъснител.

Нашето мото е “Вашите проблеми са наши”!

“Чистач Вредители” ЕООД  Ви предлага качествена и ефикасна обработка на общите части, благодарение на която силно ще се ограничи развитието на вредители и ще Ви предпази от нашествие.

За да Ви мотивираме да се избавите от упоритите вредители в целия блок или цялата жилищна кооперация, Ви предлагаме и промоционална цена за обработка на всеки от апартаментите, в зависимост от броя на апартаментите и тяхната квадратура.

“Чистач Вредители” ЕООД работи за Вас, затова обработките се извършват в удобен за Вас ден и час и едва след като всички живущи са уведомени за планираната обработка.

Доверете ни се и си спестете постоянното нашествие от всякакви вредители!

 

Еднократна ДДД обработка на общите части на входа и мазетата срещу ПЪЛЗЯЩИ ИНСЕКТИ и ГРИЗАЧИ
120 лв. 144 лв. 180 лв. 30 лв.
Големина на помещението
Големина на помещението Вход до 8 етажа Вход до 12 етажа Вход до 15 етажа Частен апартамент
  Време за реакция
Време за реакция до 48 часа до 48 часа до 48 часа до 48 часа
  Сертификат за препарата
Сертификат за препарата
  Инструктаж за превенция
Инструктаж за превенция
 
Поръчай Поръчай Поръчай Поръчай
Всички посочени цени са с включено ДДС

Всеки от апартаментите в обработения вход може да бъде обработен срещу 30 лв. независимо от квадратурата на жилището.